Freelance: nieuwe website voor Taalpodium

Op dit moment werk ik aan de nieuwe website voor een schrijversvereniging van Utrecht en Zeist, Taalpodium. Hun oude website vonden de bestuursleden van de vereniging wat verouderd en ook de kleuren vielen niet meer in de smaak. Een voorlopige versie van de nieuwe site stond eerst tijdelijk in een map bij mijn eigen provider, maar inmiddels is de nieuwe site al even online. Naast het bouwen van de site houd ik mij ook bezig met het bijhouden van nieuws, aankondigingen, verslagen en dergelijke.

Met behulp van WordPress heb ik de nieuwe Taalpodium website gebouwd. Van de installatie tot het overzetten vand e inhoud heb ik hierbij veel geleerd over de technische kant van bloggen, maar daarnaast ook inhoudelijk en qua structuur. Daarnaast is een leuke uitdaging om creativiteit in het schrijven van de teksten te leggen en toch de boodschap zo duidelijk mogelijk over te brengen.

Taalpodium website

About Guido van Spellen

Dichter, schrijver, journalist.
This entry was posted in Afstudeerdossier, Freelance and tagged hobbie, schrijven, Utrecht, website. Bookmark the permalink.

One Response to Freelance: nieuwe website voor Taalpodium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *